Draagarmstellingen zwaar

Draagarmstellingen gebruikt en nieuw!

ABC-magazijnstellingen levert ook draagarmstellingen.

Draagarmstellingen zijn ideaal voor lengteopslag doordat u geen last heeft van staanders zoals bij bijvoorbeeld palletstellingen.

Wilt u een offerte op maat ontvangen?

Bel ons dan op 0570-234377 of vul ons magazijnstelling offerte formulier in.

 

Draagarmstelling met inhaak verbinding

 

Achtergrond

Beschadigingen aan magazijnstellingen is in de praktijk onwenselijk.  Niet alleen omdat met het vervangen veel kosten gemoeid gaan maar ook uit veiligheidsoogpunt vanwege het bezwijkrisico wat hierdoor aanzienlijk wordt verhoogd. Het inhaak systeem speelt in op deze praktijksituatie.  Beschadigingen ontstaan vaak door een foutieve handeling met plaatsingsmaterieel zoals een heftruck of zijlader.  Om de nadelige gevolgen te beperken zijn de volgende oplossingen verwerkt:

 

Scenario 1:

Draagarm wordt in de verkeerde richting belast en beschadigd hierdoor.

Oplossing:

Bij toepassing van de inhaakverbinding  wordt de arm niet beschadigd. Omdat de arm naar links rechts en naar boven kan scharnieren beweegt de arm na impact terug in originele positie zonder beschadiging.

 

Voordelen op een rij:

– Lange levensduur.

– Snelle montage.

– Hoge veiligheid

 

Scenario 2:

Veel bestaande  draagarmstellingen zijn vervaardigd uit IPE- profielen. Bij gebruik van dit type profiel kan een onwenselijke situatie ontstaan. De heftrucklepel blijft in de draagarm steken en hierdoor is er geen bewegingsvrijheid meer. Hierdoor kan dus eventueel een beschadiging ontstaan  tussen  de verbinding van staander en draagarm.

Oplossing:

Door het gebruiken van armen met een kokerprofiel heeft producent niet alleen meer ontwerpvrijheid maar daarnaast is het uitgesloten dat een heftrucklepel opgesloten raakt in de draagarm.

 

Voordelen op een rij:

– Stellingen zijn beter te ontwerpen naar de klantvraag.

– Beschadigingen aan verbinding tussen staander en draagarm als gevolg van opsluiten worden hierdoor voorkomen.

– Een draagarm met kokerprofiel zal bij zijdelingse belasting de beweging maken als in onderstaande foto.

Stootgeleider

Om botsingen met de draagarm te vertalen naar een bewegingsrichting is een speciale stootgeleider ontwikkeld. Deze stootgeleider zal de draagarm in twee richtingen kunnen laten bewegen, zowel in opwaartse als in zijwaartse richting.

Vervaardigd materiaal

In praktijk worden draagarmstellingen zwaar en intensief belast, ze krijgen veel te verduren. Door het gebruik van robuust warmgewalst staal, toegepast in de staanders en vloerliggers, en armen met bovenstaande inhaakmethodiek is een product tot stand gekomen met de hoogste duurzaamheid en gebruikersgemak.

Foto’s draagarmstellingen zoals wij de leveren.

Bel 0570-234377

Draagarmstelling CloseUp Zwaar Inhaak Draagarmstelling Dubbel Zwaar Inhaak Houthandel Draagarmstelling Enkel Zwaar Inhaak Draagarmstelling Project Zwaar Inhaak

Magazijnstelling offerte aanvragen
Sleep je bestanden hierheen, of klik hier om ze te selecteren Kies bestand
Maximale uploadgrootte: 134.22MB
Bezig met versturen